Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2015 09:03 - Наръчник за трансформация 19. Три безплатни хипносеанса на аудио
Автор: trenerconsult Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 962 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.04.2015 04:46


image
 
19. ТРИ БЕЗПЛАТНИ ХИПНОСЕАНСА НА АУДИО,

чрез които можете сами да победите проблеми или се настроите за върховни постижения. Поне 30 минути дневно могат да оптимизират живота ви.

У всеки от нас е вродена способността да усещаме и преодоляваме проблемите си. За това е нужно също обучение и просветление на ума. За съжаление никой не ни учи на това. Знаем безкрайно много излишни неща, а медиите ежечасно ни бомбардират с умопомрачителни вести. За какво ли са ни повечето от тях, като не можем да се справим с елементарни потребности: да сме в хармония със себе си и останалите, да разгърнем качествата и таланта си, да живеем в света на изобилието, да излъчваме и получаваме любов…

Довери се на силата на въображението си и ще изживееш един красив, богат и хармоничен живот. Нали ви казах: всичко, което можем да си представим, е постижимо за нас. Естествено това не е автоматизиран процес. Нужна е и работа над себе си, самоусъвършенстване. Има различни модели за това. Важното е човек да намери и приложи онзи, който най-много съответства на настройката му в конкретния момент. Да го потърси и ще го намери. Ако не може да се справи, да потърси компетентна помощ.

Днес съм решил да ви направя подаръци. Ще се удивите какво ще ви предложа и колко достъпен е този метод за трансформация. Естествено е, че той също изисква целенасоченост, вяра и постоянство, но какво ли в живота си бихме постигнали без тях!?

Препоръчвам го на онези, които биха се заинтересували от личностната промяна чрез ментални техники. Методът е автохипноза. Да, не се удивлявайте! Можете и сами да се хипнотизирате и чрез това да преодолеете проблемни състояния. За целта ще са ви нужни около 30 минути едни-два пъти дневно и плейър – може и със слушалки, може и без.

От подаръците ще могат да се възползват онези от вас, които вярват във възможностите умът да преобразява живота им. Това са три аудиозаписа на хипнотични сеанси по три  различни теми:

-          Да постигна успехи в работата;

Ще настрои съзнанието ви, за да успеете да възприемете хипнотични внушения, осигуряващи успехи в работата, оптимизиране на отношенията с колегите. Внушенията са програмирани на няколко равнища на съзнанието ви, за да постигнете по-големи и по-бързи резултати с кариера, продуктивна и изпълнена с радост и задоволство.

- Контрол над тютюнопушенето

Ще ви помогне да се освободите от пушенето, ако наистина го искате. Не би трябвало да се отказвате от цигарите заради някого, тогава сеансът няма да ви е полезен. Записът е предназначен да се слуша най-малкото веднъж на ден, докато успеете да се откажете от пушенето.

- Запомняне и тълкуване на сънища

Сънищата са извънредно важни за нашето умствено и физическо равновесие. Те са източник на важни сведения, представляват и канал, по който надсъзнанието ни се свързва с нас. Например Айнщайн е видял насън своята теория на относителността.

Как действа хипнозата?

Хипнозата е метод,  чрез който се преодолява съпротивата на съзнанието и се използва способността на подсъзнанието да възприема внушения. Това е състояние, наподобяващо предсънното, при което е разхлабена „примката“ на съзнателния ни ум.

Подсъзнанието е като наш верен и послушен изпълнител и партньор - прави само това, което му се каже, без да мисли, разсъждава и търси логични връзки. Следва инструкциите. За разлика от съзнанието, което все знае много, оспорва решения, търси рационални обосновки. Хипнозата е всъщност метод, с който ще успеете да го накарате временно да млъкне и да не спори. Ще легитимирате всички права на подсъзнанието.

Хипнозата е силен инструмент,  чрез който можете да промените много представи, навици, запечатвания, да получите информация, вдъхновение, креативност. Зависи какво си пожелаем да програмираме. Трябва да внимаваме какво все пак внедряваме чрез него, защото наистина ще го получим. Ако работим над себе си, можем да постигнем с живота си чудеса.

Можете да поръчате безплатно само един от тематичните сеанси в следващите 72 часа. Освен аудиозаписа, ще получите на електронната си поща и инструкция как да осъществите сам сеанса. Използването им е въпрос на личен избор и желание, ако няма някакви други противопоказания, за които ще трябва да се консултирате с вашия терапевт.

В арсенала от теми и възможности са включени и други полезни сфери за личностна трансформация:

- Лицата на любовта в живота ми;

- Сънищата за разрешаване на проблеми

- Метаморфоза на страховете /фобиите

- Фиксиране на цели и контрол по реализацията им;

 -Редукция на тегло и контрол над храненето;

- Антистресов сеанс;

- Извайване на собствения образ и самочувствие.

Хипнозата и самохипнозата може да ви помогне да направите всичко, което наистина искате да направите, но няма силата да ви принуди да направите нещо, което в действителност не искате да правите, казва големият авторитет в тая област Хюит. Така че наистина е въпрос на търсене и на избор. Повече информация в индивидуална кореспонденция или общуване.

Заявете на имейл адрес:  edin.e.nie.net@gmail.com

Бранимир Тасков, www.edin-e-nie.net  # Сътвори сам живота си!




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: trenerconsult
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 75510
Постинги: 45
Коментари: 9
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930